Zoenen in Kosovo

door | 23 april, 2012

Zoals er in Nederland meer vrouwen zijn dan kerken, zo zijn er in Kosovo meer cafés dan moskees. De gemiddelde Kosovaar hangt dan ook het liefste de hele dag op het terras of in een restaurantje.

Niet zo gek als je bedenkt dat Kosovaarse zoenenhuishoudens erg groot zijn. Wanneer je zoon trouwt, komt het vaak voor dat zijn vrouw bij je in komt wonen. Heb je een paar getrouwde broers, dan ben je de Sjaak. Handig voor het huishouden, dat wel. Niet handig voor je privacy.

Zoenen

En wanneer jij dan eens met je vriendinnetje wilt zoenen praten, is je eigen huis niet de meest logische plek. Oplossing: je gaat naar de kroeg. In één van mijn favoriete restaurants hebben ze dáár iets op gevonden in de lounchehoek.

2 gedachten over “Zoenen in Kosovo

  1. can i insure a previously written off car

    I’ve observed in the world of today, video games include the latest phenomenon with kids of all ages. Often times it may be out of the question to drag your son or daughter away from the activities. If you want the very best of both worlds, there are several educational games for kids. Interesting post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.