Lekker luxe badkamers in Kosovo

door | 8 april, 2013

Badkamers in Kosovo zijn vaak uitgerust met een extra afvoerputje. Een hele luxe, want in Nederland heb je die vaak alleen in het douche of bad zitten.

In Nederland moet je dus de overbodige hoeveelheid water in je badkamerbadkamer met een dweil of handdoek opdrogen. In Kosovo kun je het gemakkelijk met een trekker doen.

Maar daar zit meteen de grap. In ons land heb ik zelden het probleem dat er water buiten het bad ligt. Het blijft immers netjes binnen de badrand zitten.

Natte sokken
In Kosovo gaat dat toch ietsje anders, is mijn ervaring. Geregeld moet ik bij vrienden tijdens een toiletbezoek op mijn tenen lopen om geen natte sokken te krijgen. Soms staan er zelfs slippers klaar. Overal water op de grond. Bah.

In mijn eigen (nieuwe) badkamer heb ik het probleem tot het minimum weten te beperken, maar ook daar ervaar ik problemen. Je weet wel dat er in een bad altijd een grote draaiknop zit. Die dient twee doelen: het putje open en dichtdraaien én overbodig water netjes afvoeren. Dat laatste begrijpt mijn bad niet. Water dat ter hoogte van de draaiknop komt, wordt afgevoerd… via een niet bestaande afvoerpijp.

En dus ligt er na het nemen van een bad één à twee vierkante meter water in de badkamer. En dat snap je waarom de aannemer zo’n extra (lekker luxe!) afvoerputje heeft gebouwd in de badkamer.

4 gedachten over “Lekker luxe badkamers in Kosovo

  1. Pingback: Loodgieter in Kosovo (1) | Kosovoblogs

  2. Pingback: Loodgieter in Kosovo 1 - Kosovoblogs - Informatie en Blogs over Kosovo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.