Veelbelovende Kosovo ondernemers naar NL

door | 17 september, 2015

KOSOVO – Twee succesvolle ondernemingen met groeipotentieel komen in oktober naar Nederland. Beide bedrijven zijn actief in de voedingssector en op zoek naar Nederlandse investeerders, klanten, leveranciers, partners en experts om hun bedrijf te laten groeien.

Het bedrijf Rizona verkoopt verse en geconserveerde groenten, van hoge rizonakwaliteit. Dit jaar gaat het om tweehonderdvijftig ton aan groenten. Eigenaar is Bashkim Bytyqi.

Edona is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van onder andere baklava, de ‘Turkse’ lekkernij. Eigenaar Fatmire Maliqi werd vorig jaar uitgeroepen tot meest succesvolle zakenvrouw van Kosovo. Haar bedrijf Edona levert aan alle grote supermarkten en vele restaurants en hotels. Bovendien zijn andere Europese landen geĆÆnteresseerd.

Kosovaarse ondernemers in Amsterdam
De eigenaren van de bedrijven Rizona en Edona zijn op edona7 en 8 oktober 2015 in Amsterdam aanwezig om potentiƫle investeerders, klanten, leveranciers, partners en experts te ontmoeten. Op woensdag de 7e staat een netwerkborrel op de agenda.

Wie graag in gesprek gaat met een van de twee ondernemers, wordt gevraagd te mailen naar Annemarie van Mossel van BiD Network op annemarie.vanmossel@bidnetwork.org. Zij heeft meer informatie over de bedrijven en de mogelijkheden tot ontmoeting.

De zakenreis van de twee ondernemers is onderdeel van een vijfjarig programma en heeft als doel het midden- en kleinbedrijf in Kosovo te stimuleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.